Genom att klicka på "Tillåt cookies" godkänner du lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsnavigering och analysera webbplatsanvändning.
Vinnare av Sjukvårdens IT-pris

Skyddat boende

Komplett och enkelt för skyddat boende

CareBuilder Skyddat boende är ett enkelt och användarvänligt journalsystem och anpassat systemstöd för verksamheter som behöver högsta möjliga säkerhet och sekretess.

Enkel journalföring

Med endast två klick från startsidan så är du redo för att skriva dina journalanteckningar. Vill du ha ytterligare en genväg finns även möjlighet att använda sig av Smartjournalen för bulkhantering.

Skyddad identitet

Säkerhet är något av det absolut viktigaste i arbetet med utsatta individer som behöver hjälp eller som är i behov av skydd. Vi har bland annat funktion för sekretessmarkering av klienten vilket innebär att du förtydligar huruvida någon har skyddad identitet.

Koppling till medföljande familjemedlemmar

Dokumentera insatser för era klienter och deras medföljande familjemedlemmar under samma personakt. Här kan du få en översikt om klientens bakgrund, familjerelationer, kontaktuppgifter samt dokumentera olika planerade aktiviteter.

Krypterad information

Vi erbjuder inloggning med tvåfaktorsautentisering i kombination med andra säkerhetsåtgärder för att begränsa åtkomst till systemet. Du kan även skicka information till andra användare i CareBuilder eller till externa mottagare som är helt krypterad.

Hög säkerhet

Du bestämmer själv vad de olika användarna ska ha tillgång till för sidor och information. Med hjälp av Sidrättigheter och Sidbesöksloggen kan du enkelt hålla koll på att användare endast har tillgång till och kan läsa information de har behörighet till.

Avvikelsehantering

Du kan enkelt hantera avvikelser, incidenter, klagomål & synpunkter eller andra tillbud i CareBuilder. Detta ger er möjlighet att systematiskt utreda brister eller möjliga förbättringar i verksamheten som behöver åtgärdas som en del i kvalitetsarbetet.

Vill du veta mer?

En online demo tar 30-60 minuter och genomförs via din webbläsare och telefon eller via personligt besök.
Du får en bra överblick av journalsystemet och hur CareBuilder kan hjälpa dig som verksamhetsstöd.

073 - 705 67 23
No items found.
Valentina Hjort
Kundansvarig
CareBuilder Journalsystem
073 - 705 67 23

Kontakta oss gärna för mer information

Varmt välkommen att höra av dig till oss! Fyll i uppgifterna nedan så återkommer vi till dig inom kort.
(samtliga uppgifter obligatoriska)
Jag vill...
Tack! Ditt meddelande har skickats!
Något gick fel när meddelandet skulle skickas, försök gärna igen eller prova annan kontaktväg.