Genom att klicka på "Tillåt cookies" godkänner du lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsnavigering och analysera webbplatsanvändning.
Vinnare av Sjukvårdens IT-pris

Daglig verksamhet

Komplett och enkelt för daglig verksamhet

CareBuilder Daglig verksamhet är ett komplett, flexibelt och enkelt journalsystem speciellt anpassat för dagliga verksamheter inom LSS och andra sysselsättningar inom vård och omsorg.

Smart journalföring

Med hjälp av CareBuilder Smartjournal kan du med endast ett klick från Startsidan vara redo för att skriva dina journalanteckningar. För att effektivisera processen ytterligare kan du även välja att dokumentera i flera journaler samtidigt, utan att behöva gå in på varje enskild klientakt.

Närvaro

Här kan du med hjälp av olika symboler enkelt få en översikt av varje boendes närvaro, frånvaro, eller lediga dagar vid olika vardagssysslor som stöd för vidareutveckling och uppföljning.

Välj vilka journaler du vill skriva

Skriv och särskilj dina journaler mellan LSS journal, Daglig Verksamhet journal eller HSL journal. Skapa enkelt behörigheter för vilken personalgrupp som ska kunna skriva eller läsa dessa.

Översikt av journalhändelser

Med översikten kan du får hjälp att överblicka de senaste journalhändelserna när du exempelvis varit frånvarande på grund av sjukdom. eller är tillbaka från semestern. Här kan du direkt se de senast skrivna journalanteckningarna utan att behöva gå in på varje enskild klientakt.

Flexibel startsida

Startsidans utseende kan anpassas för din verksamhet. Vill du ha en verksamhetskalender, ett internt meddelande system, en anslagstavla eller kanske flera? Vi anpassar sidan efter ert behov.

Anpassade sidrättigheter för era användare

Ni bestämmer själva vad era användare ska ha tillgång till för sidor och information i CareBuilder. Med hjälp av olika sidrättigheter kan du enkelt styra att utvalda yrkesgrupper har tillgång till den information som de har behörighet till, och som är relevant för varje arbetsområde.

Vill du veta mer?

En online demo tar 30-60 minuter och genomförs via din webbläsare och telefon eller via personligt besök.
Du får en bra överblick av journalsystemet och hur CareBuilder kan hjälpa dig som verksamhetsstöd.

073 - 705 67 23
No items found.
Valentina Hjort
Kundansvarig
CareBuilder Journalsystem
073 - 705 67 23

Kontakta oss gärna för mer information

Varmt välkommen att höra av dig till oss! Fyll i uppgifterna nedan så återkommer vi till dig inom kort.
(samtliga uppgifter obligatoriska)
Jag vill...
Tack! Ditt meddelande har skickats!
Något gick fel när meddelandet skulle skickas, försök gärna igen eller prova annan kontaktväg.