Genom att klicka på "Tillåt cookies" godkänner du lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsnavigering och analysera webbplatsanvändning.
Vinnare av Sjukvårdens IT-pris

Jobba hos oss

Teknisk projektledare

På CareBuilder har vi spännande projekt på gång och vi behöver därför förstärka den produktionstekniska organisationen. Vi söker nu en projektledare med teknisk kompetens som vill utvecklas tillsammans med vårt team. Om du har tidigare yrkeserfarenhet inom IT-projektledning och känner dig redo för nästa steg i karriären, har ett stort intresse för vård och omsorg eller är ute efter nya utmaningar så är detta tjänsten för dig!

Jobbeskrivning

I rollen som teknisk projektledare kommer du i teamarbete med systemutvecklare och konfigurerare framför allt ansvara och leda installationer av vårt egenutvecklade webbaserade journalsystem. Majoriteten av projekten är inriktade för att implementera lösningar till befintliga och nya kunder över hela landet. Utifrån information från säljare kommer du som projektledare tillsammans med kunden bygga upp installationen efter önskemål och säkerställa en smidig process från ax till limpa. Du förväntas ge teammedlemmar bra förutsättningar att leverera effektiva och högkvalitativa lösningar som möter kundens förväntningar. Därför behöver du kunna analysera kundens behov, skriva erforderliga instruktioner och dokumentera det löpande arbetet på ett strukturerat sätt. Teamarbetet frambringar även input till förbättring och vidareutveckling av CareBuilder så även detta blir en viktig del av ditt dagliga arbete.

 

Kvalifikationer

De kunskaper som främst efterfrågas, förutom ett sinne för samordning och god datorvana är:

·      Högskoleutbildning

·      Minst 2 års erfarenhet av projektledning

·      MS Office (Word, PowerPoint, Excel, PDF)

·      Skrivkunskaper (tekniskt skrivande, akademiskt skrivande, och liknande)

·      Svenska (som modersmål)

 

Meriterande

Är du dessutom ansvarsfull, noggrann, kan jobba självständigt och har kunskap om några av följande saker så är det också en fördel:

·      Integrationsarbete

·      Utredningsarbete

·      Journalsystem

Mer information

Bland arbetsuppgifterna som projektledare ingår att kunna organisera flera olika projekt på ett effektivt sätt tillsammans med ditt team, och kunna föreslå möjliga lösningar vid workshop tillsammans med kunden. I arbetsuppgifterna kan det även ingå att genomföra demonstrationer av CareBuilder vid exempelvis utbildningar, vara behjälplig med support ärenden, assistera vid mässor och testa nya implementationer vid behov. Du kommer både ha kontinuerlig kundkontakt och personalkontakt samt få en fördjupad teknisk kompentens vilket ger dig stora möjligheter att utvecklas i olika riktningar inom företaget. Jobbet är en heltidstjänst (40-timmar i veckan).

Ansök om tjänsten redan idag

Låter den här tjänsten som något för dig? Välkommen att skicka in din ansökan tillsammans med CV till info@carebuilder.se och berätta gärna varför du skulle passa bra i rollen som Teknisk projektledare hos oss!

Har frågor gällande tjänsten? Tveka inte på att höra av dig!

Kontaktperson: Dan Albertsson / Projektledning / dan@carebuilder.se

Konfigurerare

Är du IT-intresserad, i början av karriären och vill utvecklas till att arbeta med flera saker inom området journalsystem? Då är tjänsten som konfigurerare på CareBuilder helt rätt för dig! Det är fördelaktigt om du antingen har någon form av IT-inriktad gymnasieutbildning eller eftergymnasial utbildning, men även ett stort intresse för datorer och viljan att lära sig mera är gynnande!

Jobbeskrivning

Arbetet handlar framförallt om att konfigurera installationer av vårt egenutvecklade webbaserade journalsystem för nya och befintliga kunder. Detta görs med hjälp av vårt administrativa webbgränssnitt. Med det bygger man upp specialanpassade webbsiter som utgör skräddarsydda journalsystem för våra kunder. Man kan likna det vid att använda CMS såsom SharePoint eller EPI server (web content managementsystem, web-CMS, innehållshanteringssystem). Utifrån instruktioner från våra säljare och projektledare bygger man upp installationen efter kundens önskemål. Ofta handlar det om att skapa inmatningsfält på formulärsidor i olika format för att kunna mata in person- och journaluppgifter. Du kommer även skapa enklare mallar i Word för att kunna skriva ut journaluppgifterna till snygga och informativa rapporter. Därför behöver du kunna läsa skriftliga instruktioner och dokumentera de förändringar som görs.

Kvalifikationer

De kunskaper som främst efterfrågas, förutom att vara lite allmänbildad och gärna ha någon form av datorvana, är att ha lite hum om:

 • Datorer
 • IT-nätverk, IP-adresser, routers, DNS, VPN
 • Programmering
 • HTML, XML
 • Teams

Är du dessutom noggrann, kan jobba självständigt och har lite kunskap om några av följande saker så är det också en fördel:

 • Office, Word, Excel, PDF
 • SQL Server eller annan databas
 • IIS/SLL-certifikat
 • SharePoint, EPI server
 • Outlook
 • Fjärrinloggning/Remote desktop
 • Backuphantering
 • Webbläsare
 • Apple/Mac
 • Exchange server

Mer information

Bland arbetsuppgifterna som konfigurerare ingår normalt även att underhålla installationerna genom att delta i supportarbete och ha kundkontakter vilket gör att det finns stora möjligheter att utvecklas i olika riktningar. Antingen genom att utveckla sig som programmerare eller som projektledare för att ansvara för ny utveckling eller nya kundinstallationer. Jobbet är en heltidstjänst (40-timmar i veckan).

Skicka in din ansökan nu

Har du frågor gällande tjänsten vänligen kontakta Dan Albertsson på dan@carebuilder.se.
Vill du ansöka om jobbet redan idag så skicka gärna med ditt CV också.

Vi ser fram emot att höra från dig!