Genom att klicka på "Tillåt cookies" godkänner du lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsnavigering och analysera webbplatsanvändning.
Vinnare av Sjukvårdens IT-pris

Om oss

Snart fyller vi 25 år!

Future Inventions AB är ett programutvecklingsföretag som bildades år 2000. Företaget fortsätter kontinuerligt att utvecklas och växa på en stabil grund. Det ägs av delar i personalen tillsammans med grundaren Dan Albertsson. Vi har över 20 års erfarenhet av projektledning och systemutveckling.

CareBuilder är en produkt utvecklad av Future Inventions AB. Ursprungligen togs dess programvara fram som ett webbaserat beslutsstöd för bland annat uppföljning inom HIV-vården. Programvaran tilldelades sjukvårdens IT-pris 2008 och 2009. CareBuilder vidareutvecklades sedan enligt socialstyrelsens riktlinjer för journalföring och nu sker återigen en stor vidareutveckling med fokus på hälso- och sjukvård.

Engagerade medarbetare på teamaktivitet

Engagerade medarbetare

Vår styrka är att skapa enkla, användarvänliga och verksamhetsstödjande webbapplikationer och databaser för att hantera och analysera stora mängder information.

Med engagerade medarbetare ser vi hela tiden till att upprätthålla vår spetskompetens. Vårt team strävar ett nära samarbete med våra kunder som hjälper oss att utvecklas och göra CareBuilder mer användarvänligt och anpassat för alla!

Hög innovationsförmåga

Vår affärsidé är att i nära samarbete med kund och med hög innovationsförmåga realisera kunders önskemål, med IT-lösningar som ligger i marknadens framkant.

I våra uppdrag arbetar vi nära med verksamhetsspecialister inom olika områden.

En glödlampa i solnedgången
Valentina Hjort
Kundansvarig
CareBuilder Journalsystem
073 - 705 67 23

Kontakta oss gärna för mer information

Varmt välkommen att höra av dig till oss! Fyll i uppgifterna nedan så återkommer vi till dig inom kort.
(samtliga uppgifter obligatoriska)
Jag vill...
Tack! Ditt meddelande har skickats!
Något gick fel när meddelandet skulle skickas, försök gärna igen eller prova annan kontaktväg.